Z&M

StroMa Expo 2015 – Зет и Ем Прайвит

Зет и Ем Прайвит Ко.
Дружеството ще представи най-новата шеста серия на багерите Hitachi, като за целта ще се извършват демонстрации, тестове и работа с 25-тонния модел Zaxis 250LC-6 в условия близки до обичайните в специално обособената за целта демоплощ. Новият модел верижен багер Zaxis 250LC-6, от новата шеста серия, предлага повишена до максимум производителност и същевременно по-нисък разход на гориво, благодарение на новата хидравлична система TRIAS II.
Новото шесто поколение багери е разработено на базата на предходната серия Zaxis-5, като са направени редица подобрения: вложени са по-модерна технология и още по-качествени материали, а машината се отличава с по-високи нива на видимост, способност за изпълнение на най-разнообразни задачи, производителност, издръжливост и надеждност, които допринасят за допълнително намаляване на разходите за експлоатация.
Освен на дебюта на новата шеста серия, Зет и Ем Прайвит Ко. ще акцентира на успешните и най-продавани модели от пета серия – колесния товарач ZW250-5 с 3,7м кубикова кофа, както и на 35-тонния верижен багер Zaxis 350-5.