StroMa Expo 2017 – начало на шоуто

На кариерата „Балша“ край София стартира третото издание на StroMa Expo. Изложението на открито, което ще продължи до 15 септември (петък), предлага отлични условия специализираните машини да се видят в действие с демонстрации в реални работни условия.

StroMa Expo 2017 бе открито от Борислав Брайков от Камарата на строителите в България, Борислав Тодоров, председател на Асоциацията на търговците на едра строителнса техника и Трайко Младенов, кмет на Костинброд. Събитието за трети път събира на едно място тези, които предлагат специализирана техника в областта на строителството, добива на инертни материали и минната индустрия, продукти и услуги, свързани с нея, както и онези, които са потребители на такава техника и услуги.

Строителни предприемачи с интерес следят действията на професионалните оператори, посетители също могат да изпробват желаната от тях машина на специално подготвените демонстрационни зони.
Спектърът на представяните продукти и услуги е широк – земекопна, пътно-строителна, пътно-ремонтна, товарачна, подемна, трошачна и транспортна техника, резервни части, консумативи, лизинг и други подобни.

В действие влизат верижни и колесни багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдер, мобилни трошачки, валяци, самосвали и друга специализирана техника.

Сред машините, демонстрирани в работни условия, може да се види техника от марките Caterpillar, Komatsu, Volvo CE, Hitachi, Liebherr, Hyundai, Kleemann, Hamm, XCMG, Shantui и много други. Може да се види също транспортна техника от Ford Trucks и Wielton.
И нещо много важно – достъпът до StroMa Expo е безплатен за професионалисти. Заповядайте!