StroMa Expo 2017 – Линсер Индустри Сервис България

Оборудване, резервни части и консумативи за земекопна, пътно-строителна, кариерна и минна техника.
Linser Industry Service GmbH е немски производител на резервни части и оборудване LIS за строителна техника, основана през 1992 г. фирмата е известна като популярен доставчик на всички компоненти за верижни ходови части, като релсови вериги, ролки, зъбни колела, лениви и тракове за вериги, включително и цяла ходова част за верижна строителна механизация. Линсер Индустри Сервис България ЕООД е български филиал на немската компания, създаден през март тази година.
​Основната продуктова гама включва ходови части и компоненти за тях, гумени вериги за багери, земекопни инструменти, зъби за кофи, и цели кофи за багери. Освен това продуктовата палитра включва и резервни части за двигатели, хидравлика, шасита и т.п., предназначени за багери, булдозери, мини багери и друга компактна строителна техника.
​В момента българският клон е в процес на подготовка на склад за резервни части в Пловдив, където ще се поддържат наличности на най-търсените продукти. Ще има възможност и за бързи доставки на резервни части по поръчка от Германия.