StroMa Expo 2017 – ИПО

На щанда на ИПО ООД посетителите ще имат възможността да разгледат и тестват продуктите и оборудването, предлагано от фирмата за строителния сектор, като желаещите ще имат възможността да участват в специална томбола за специалните награди на ИПО за 2017г.
Представени на щанда на ИПО ООД ще бъдат водещите производители на дизелови двигатели Cummins и Yanmar. Като официален представител за България фирмата ще информира за новите услуги, предлагани по поддръжката и ремонта на двигателите на техните машини – гаранционно и извънгаранционно.
Изложена ще бъде и представителна извадка от гамата филтри и филтриращи системи Fleetguard, за които ИПО ООД е единствен официален представител за България за пълната гама продукти. За заинтересуваните посетители ще бъдат провеждани демонстрации на дизелов генератор Cummins Power Generation в режим на работа, с възможност да научат повече за технологията и методите на аварийното, резервното и основното захранване.
Не на последно място дизеловият център на ИПО ООД – IPO Diesel Centre, оторизиран за ремонт на горивни системи от Bosch, Delphi и VDO ще бъде представен с пълно оборудваната си база за ремонт и диагностика на дизелова апаратура за всички видове транспортна и строителна техника.