RO52-LiuGong

StroMa Expo 2015 – Геотрейдинг АД

Геотрейдинг АД
Компанията ще участва със шест машини на водещия китайски производител LiuGong. В центъра на вниманието ще бъдат два багера от новата серия Е – 36-тонният 936E и 22-тонният LiuGong 922E. Новата серия Е се отличава с модерната система за управление IPC (Intelligent Power Control), която балансира работата на двигателя и хидравличната помпа за осигуряване на по-ниска консумация на гориво. Принос към това има и функцията за автоматично преминаване на празен ход, понижаваща оборотите на двигателя до 1000, когато с уредите за управление не са докосвани (съответно пилотните хидравлични разпределители са в неутрална позиция) повече от 7 секунди. Заедно с големите екскаватори ще бъде представен и 4-тонния минибагер LiuGong 904.
Като най-големия в света производител на челни товарачи Liugong ще бъде представен с 18-тонния модел LiuGong 856H. Компания ще му правят и челните минитоварачи LiuGong 385B и LiuGong 365B.
Голяма атракция за посетителите се очаква да бъде 13-тонния комбиниран багер-товарач Lännen 8800i. Големите багер-товарачи Lännen са много популярни във Финландия и намират широко приложение в строителството на пътища, железопътна и други видове инфраструктура. Те са високопроходими и разполагат със съчленена рама (42° ъгъл на завиване).
От водещата шведска марка Dynapac, на която Геотрейдинг е дистрибутор, ще бъдат представени 12-тонния еднобандажен валяк Dynapac CA2800D и 4-тонния двубандажен Dynapac CC1300.