StroMa Expo 2017 – Алки-Л

Дружеството ще се представи с пет експоната, представящи различни направления от продуктовата гама на Liebher. 52-тонният верижния булдозер PR766 се характеризира със своето безстепенно хидростатично задвижване, което е изключително ефективно при работа на тесни пространства. Колесният 6-тонен челен товарач L509 се отличава с ненадминати маневреност и повратливост в тесни пространства, благодарение на своята Stereo-система със шарнирно съчленяване на рамата и завиваща задна ос.
От своя страна верижният багер R936 е оборудван с най-новото поколение дизелови двигатели, което го превръща в мощна, ефикасна и надеждна машина. Всички основни задвижващи компоненти като двигател, хидравлични помпи и цилиндри, както и редуктор на въртене са собствено производство на Liebherr, което ги прави перфектно напаснати един към друг и повишава надеждността на багера.
Дълга телескопична стрела, мощна товароподемност, изключителна маневреност, както и високотехнологично оборудване за повече комфорт и сигурност. Това са само част от характеристиките на мобилния кран Liebherr LTM1030, който също ще бъде представен на StroMa Expo 2017. Бетоновозът HTM904 е типичен представител на бетон-техниката, произвеждана от Liebherr. Той разполага със смесител (буре) с капацитет 9 куб. м и спирали и защитни кантове от високоякостна стомана LH37.