StroMa Expo 2017 – ЕСБ-София

Дружеството ще представи булдозер Dressta TD-15R. Моделът е с работно тегло 22 230 кг, оборудван е със стандартно полувдлъбнато (Semi-U) гребло с капацитет 5,7 куб. м и тризъб рипер. Сътрудничеството на компания Dressta с Cummins в областта на двигателите осигурява максималната производителност на модела в съответствие с нормативните изисквания на ЕС за емисиите на отработените газове. Усъвършенствана технология осигурява плавно превключване на предавките за ефективно използване на енергията в съответствие с натоварването.
Съвременната конструкция на веригите и основната рама защитават силовия блок от удари при натоварвания и по този начин осигуряват дълъг експлоатационен живот на машината. Издържа дълго при използване в абразивни условия, тъй като всяка една част е направена с покритие против напукване, счупване, работа при ниски или високи температури.
Кабината е ергономична и с добре организирана система за работа с уредите на управлението. Ефективни отоплителна и охладителна системи поддържат желаната температура. Осигурена е перфектна видимост за пълен обзор на работната среда. Моделът е със заводски монтирана GPS-система, чрез която се проследяват работните параметри в реално време.