StroMa Expo 2017 – Прайм Технолоджийс

Фирма Прайм Технолоджийс ООД е ново име сред участницине на StroMa Expo 2017. Фирмата е специализирана в търговията и следпродажбеното поддържане на машини за производство на инертни материали чрез партньорствата си с водещите производители Metso Minerals и CDE Global, както и в бизнеса с индустриални двигатели чрез партньорствата си със световно известните производители Kubota и Volvo Penta.
За своето първо изложение StroMa Expo Прайм Технолоджийс ще има удоволствието да демонстрира пред посетителите мобилна челюстна трошачка Metso Lokotrack LT96. Машината ще участва в демонстрации по първично претрошаване на взривена скална маса захранвана от багер Caterpillar.
Lokotrack LT96 e последното поколение на най-компактния модел мобилна челюстна трошачка на Metso Minerals. Оборудвана е с трошачен модул C96 с размери на входа 960х530 мм, последно поколение двигател CAT C 7.1 по Етап IV на ЕС и система за сателитен мониторинг Metso Fleet Management. При маса на машината под 30 000 кг максималната производителност е забележителните 350 т/ч. Експонатът е в окомплектовка с магнитен сепаратор, удължен сгъваем основен конвейер, странична лента за стерил и радио дистанционно управление, което в комбинация със системата PLC за автоматизация на процеса елиминира необходимостта от оператор.