StroMa Expo 2017 – Булавто

На StroMa Expo Булавто в партньорство с Елтрак България ще имат специално подготвени демонстрации в реални работни условия, които ще бъдат извършени с тежкотоварни автомобили Ford Trucks, оборудвани със самосвални надстройки, както и машини и оборудване Caterpillar. Посетителите ще видят в действие четириосен самосвал Ford Cargo 4142 D (8×4) и триосен самосвал Ford Cargo 3542 D (6×4).
Камионите, работещи на строителни площадки, трябва да издържат на тежки натоварвания и да отговарят на изискванията на различните дейности, извършвани там. Точно тази е причината, поради която да Ford Trucks е отличен избор.
Експонатите от серията за строителство на Ford Trucks са оборудвани с новия 13-литров двигател Ecotorq, осигуряващ отлична тяга, дори и при най-тежките натоварвания. Моторната спирачка, която е стандартно оборудване, ще контролира мощността винаги, когато това е необходимо. Автоматизираната скоростна кутия предлага най-високото ниво на комфорт при шофиране. Отличните характеристики на интардера, осигуряват най-високо ниво на безопасност.
От Булавто заявяват, че какъвто и самосвал да е необходим на клиентите, триосен (6х4) или четириосен (8х4), каквито и очаквания да имат те, със серията камиони за строителство на Ford Trucks те ще получат повече, отколкото са очаквали.