StroMa Expo 2017 – Алки-Л

Дружеството ще се представи с пет експоната, представящи различни направления от продуктовата гама на Liebher. 52-тонният верижния булдозер PR766 се характеризира със своето безстепенно хидростатично задвижване, което е изключително ефективно при работа на тесни пространства. Колесният 6-тонен челен товарач L509 се отличава с ненадминати маневреност и повратливост в тесни пространства, благодарение на своята Stereo-система със шарнирно съчленяване на рамата и завиваща задна ос.
От своя страна верижният багер R936 е оборудван с най-новото поколение дизелови двигатели, което го превръща в мощна, ефикасна и надеждна машина. Всички основни задвижващи компоненти като двигател, хидравлични помпи и цилиндри, както и редуктор на въртене са собствено производство на Liebherr, което ги прави перфектно напаснати един към друг и повишава надеждността на багера.
Дълга телескопична стрела, мощна товароподемност, изключителна маневреност, както и високотехнологично оборудване за повече комфорт и сигурност. Това са само част от характеристиките на мобилния кран Liebherr LTM1030, който също ще бъде представен на StroMa Expo 2017. Бетоновозът HTM904 е типичен представител на бетон-техниката, произвеждана от Liebherr. Той разполага със смесител (буре) с капацитет 9 куб. м и спирали и защитни кантове от високоякостна стомана LH37.

StroMa Expo 2017 – Виртген България

На StroMa Expo 2017 Виртген България ще представи следните машини:
– Мобилната роторна трошачка Kleemann MR 110 Z EVO 2 с производителност до 350 т/ч и маса 44 тона се отличава с дизел-директно-електрическо задвижване и гъвкаво приложение за трошене на взривена скална маса, рециклиране на армиран бетон и рециклиране на асфалт;
– LIVE DEMO: Еднобандажният валяк за земни работи Hamm H13i с работна маса 13 тона се отличава с 3-точков чупещ се шарнир за максимална стабилност, електронна система Hammtronic за управление на уплътняването при максимална сигурност и минимален разход на гориво, както и измервател на уплътняването.
– LIVE DEMO: Двубандажният осцилационен валяк Hamm HD 12 VO с маса 2,5 тона и ширина на бандажа 1200 мм е изключително подходящ за кръпки в градска среда, уплътняване при наличието на чувствителна комуникация като ВиК тръби и газова инфраструктура.

StroMa Expo 2017 – Евромаркет Кънстракшън

Близо десет световни бранда, десетки машини, 200 кв. м. изложбена и над 900 кв. м. демонстрационна площ – така Евромаркет, най-голямата българска компания за строителна, минно-кариерна и индустриална техника, ще посрещне посетителите на специализираното изложение StroMa Expo 2017 между 13 и 15 септември.
За почитателите на иновациите най-атрактивни безспорно ще бъдат двата модела хибридни багери на световния лидер Komatsu – най-продаваният верижен багер в България HB215LC и по-големият 36-тонен HB365LC. Сред останалите експонати на марката – с доказана продуктивност, ефективност и качество от Komatsu – ще бъдат още мини багери, мини челни товарачи, верижни багери, челни товарачи, булдозери.
На щанда на Евромаркет ще можете да видите още скалпиращо сито от лидера в производството на минна и кариерна техника Sandvik, хидравлични чукове и щипки Rammer и Bretec, както и рипер XCentric Ripper модел XR 40 – изключително предпочитан в кариерната индустрия.
Заповядайте на щанда на Евромаркет – B5-B5D! От компанията обещават специални промоционални условия само в рамките на StroMa Expo 2017!

StroMa Expo 2017 – Елтрак България

И тази година Елтрак България ще представи най-добрите машини Cat в една интересна демонстрация в реални работни условия. Ще видите в действие хибриден багер Cat 336FL XE и челен товарач 966М XE, оборудвани с най-нови технологии, осигуряващи надеждност, производителност и контрол на експлоатационните разходи. Една от тях е системата Cat Production Measurement, позволяваща измерване на теглото материал в кофата на машината в движение, без да е необходимо спиране на процеса на товарене. Също така системата позволява следене на броя работни цикли, средна производителност за час, средна производителност за цикъл и средна производителност за литър гориво. Тези данни могат да се наблюдават на дисплея в кабината на машината.
Очаквайте още и комбиниран багер-товарач 432 от новата F2 серия. Той е с нова по-удобна кабина за оператора, а двигателя покрива всички екологичните изисквания Етап IV на ЕС. На щанд B9 ще намерите и колесен минитоварач 236D, мини багер 302.4D и дизелов генератор DE110.

StroMa Expo 2017 – ЕСБ-София

Дружеството ще представи булдозер Dressta TD-15R. Моделът е с работно тегло 22 230 кг, оборудван е със стандартно полувдлъбнато (Semi-U) гребло с капацитет 5,7 куб. м и тризъб рипер. Сътрудничеството на компания Dressta с Cummins в областта на двигателите осигурява максималната производителност на модела в съответствие с нормативните изисквания на ЕС за емисиите на отработените газове. Усъвършенствана технология осигурява плавно превключване на предавките за ефективно използване на енергията в съответствие с натоварването.
Съвременната конструкция на веригите и основната рама защитават силовия блок от удари при натоварвания и по този начин осигуряват дълъг експлоатационен живот на машината. Издържа дълго при използване в абразивни условия, тъй като всяка една част е направена с покритие против напукване, счупване, работа при ниски или високи температури.
Кабината е ергономична и с добре организирана система за работа с уредите на управлението. Ефективни отоплителна и охладителна системи поддържат желаната температура. Осигурена е перфектна видимост за пълен обзор на работната среда. Моделът е със заводски монтирана GPS-система, чрез която се проследяват работните параметри в реално време.

StroMa Expo 2017 – Зет и Ем Прайвит Ко.

Дружеството ще покаже в действие, с демонстрации в реални работни условия в кариерата новата шеста серия на 36-тонния верижен багер Hitachi Zaxis 350-6, както и последния модел колесен товарач с обем на кофата 4,5 куб. м и работна маса 25 тона, а именно ZW 310-6 (от новата шеста серия).
Като експонати на изложението Зет и Ем Прайвит Ко. ще представи новата шеста серия и на модела Zaxis 210-6 (22-тонен верижен багер), както и машини от пета серия на Hitachi, в това число 16-тонния колесен товарач ZW 180-5 и колесния багер Zaxis 170 W (работна маса 18 тона).
Като официален представител на японския производител на хидравлични чукове Furukawa, дружеството ще представи като експонат модела FXJ 275. Този модел с маса 1800 кг е подходящ за работа с верижни багери от 20 до 30 тона и е от най-новата серия Furukawa хидравлични чукове с тяло моноблок.

StroMa Expo 2017 – Инжконсулт

В рамките на трите дни на изложението StroMa Expo 2017 Инжконсулт ще представи машини в действие от китайските производители-гиганти XCMG и Shantui. Освен традиционно показваният челен товарач ZL50G (маса 18,5 т, кофа 3 куб. м) ще има работна демонстрация на автогрейдер GR215 с двигател 220 к.с., с предно гребло и рипер (маса 17 т без греблото и рипера). Ще бъде демонстриран и булдозерът Shantui SD22 (23 т, 217 к.с.) с капацитет на правото гребло 4,5 куб. м. Булдозерите от марката Shantui работят на кариери в целия свят и са се доказали като надеждни и качествени машини вече и в България. Те са предпочитани заради лесната поддръжка и управление и, разбира се, конкурентната цена. От компанията обещават специална оферта за всички машини с марката Shantui на изложението.
На стационарната площ ще бъде представен и утвърдилият се на световните пазари китайски производител Sunward. От техните машини посетителите ще видят минибагер SWE25B с работна маса от 2,5 т и челен минитоварач SWE2820 с товароподемност 725 кг. Като дългогодишен представител на полската фирма за пътно поддържане Hydrog, Инжконсулт ще представи и техни машини за запълване на фуги – Hydrog ZSK-40 и ZSK-300, както и фугираща смес, производство на Пътища и мостове ЕООД. Пътно поддържащата серия ще бъде допълнена от машината за полагане на банкети Hydrog DG-1500 и прикачна фреза Hydrog FA-300.

StroMa Expo 2017 – Прайм Технолоджийс

Фирма Прайм Технолоджийс ООД е ново име сред участницине на StroMa Expo 2017. Фирмата е специализирана в търговията и следпродажбеното поддържане на машини за производство на инертни материали чрез партньорствата си с водещите производители Metso Minerals и CDE Global, както и в бизнеса с индустриални двигатели чрез партньорствата си със световно известните производители Kubota и Volvo Penta.
За своето първо изложение StroMa Expo Прайм Технолоджийс ще има удоволствието да демонстрира пред посетителите мобилна челюстна трошачка Metso Lokotrack LT96. Машината ще участва в демонстрации по първично претрошаване на взривена скална маса захранвана от багер Caterpillar.
Lokotrack LT96 e последното поколение на най-компактния модел мобилна челюстна трошачка на Metso Minerals. Оборудвана е с трошачен модул C96 с размери на входа 960х530 мм, последно поколение двигател CAT C 7.1 по Етап IV на ЕС и система за сателитен мониторинг Metso Fleet Management. При маса на машината под 30 000 кг максималната производителност е забележителните 350 т/ч. Експонатът е в окомплектовка с магнитен сепаратор, удължен сгъваем основен конвейер, странична лента за стерил и радио дистанционно управление, което в комбинация със системата PLC за автоматизация на процеса елиминира необходимостта от оператор.

StroMa Expo 2017 – Сигма България

Сигма България АД кани своите клиенти и партньори да посетят щанд B4/B4D на изложение StroMa Expo 2017, където могат да видят и тестват продукти от световни лидери в различни сегменти. Гамата на на Volvo Строителна Техника ще бъде представена от различни видове машини между които ще се открояват челен товарач Volvo L110H с мощност на двигателя от 260 к.с., собственa маса 20 700 кг и обем на кофата от 3,5 куб. м; колесен багер Volvo EW140D със собствена маса 15 000 кг, мощност на двигателя 143 к.с., обем на кофата 0,8 куб. м и компактен верижен багер Volvo ECR25D FL с маса от 2 500 килограма, мощност на двигателя 21 к.с. и нулев радиус на завъртане на купола, оборудван с различни прикачни устройства.
Световният лидер в производството на мобилни компресори Kaeser Kompressoren SE ще бъде представен с моделите Kaeser M17, M27, M50 и М115 от серията Mobilair.
По време на изложението ще се презентира и австрийската компания SBM Mineral Processing GmbH, част от MFL Corporate Group, която включва в продуктовата си гама мобилни и стационарни трошачно-пресевни инсталации и бетонови възли.

StroMa Expo 2017 – Стротех инженеринг

Фирмата ще се представи с машини от богатата си гама за строителството и добива на инертни материали. От марката Hyundai посетителите ще видят в действие верижен багер от новото поколение НХ на корейския производител. То се отличава с по-малък разход на гориво – от 6% до 12% в зависимост от приложението в сравнение с багерите от серия 9А. Ще бъде демонстриран и челен товарач Hyundai, който също е от най-ново поколение HL. Тези машини разполагат с „екологичен“ педал на газта, който се втърдява в диапазона на икономична работа на двигателя и така ориентира оператора как да работи оптимално.
На щанда като стационарни експонати ще бъдат представени все по-популярните багер-товарачи от марката MST, колесен багер от последната генерация на Hyundai, в която са вложени редица подобрения за допълнително увеличаване на здравината и издръжливостта на ходовата част, рамата и работните органи и минибагер Hyundai като представител на компактната техника на южнокорейския производител.
В центъра на вниманието ще бъде демонстрираната в действие тридекова пресевна инсталация Keestrack.