StroMa Expo …Машините в действие!

На 16, 17 и 18 септември ще се проведе демонстрационното изложение за сградостроителна, пътно-строителна, подемна, кариерна и минна техника StroMa Expo 2015. Мястото е кариера Балша, съвсем близо до София.

Спектърът на представяните продукти и услуги ще бъде широк – земекопна, пътно-строителна, пътно-ремонтна, товарачна, подемна и транспортна техника, резервни части, консумативи, лизинг и други подобни. Ще видите в действие верижни и колесни багери, багер-товарачи, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, минибагери и минитоварачи, валяци, самосвали и друга специализирана техника.

Сред машините, демонстрирани в работни условия, ще видите техника от марките Caterpillar, Hitachi, Case, Dynapac, Bobcat, Doosan, XCMG, LiuGong, Shantui и др.

Техниката ще бъде не само показана в действие от професионални оператори, но и заинтересуваните посетители ще могат също да изпробват желаната от тях машина на специално подготвените демонстрационни зони.

И нещо много важно – достъпът до StroMa Expo ще бъде безплатен за професионалисти след съответна регистрация – предварително на специалния сайт www.stromaexpo.bg/register или на място. Очакваме ви!

Подготовката на StroMa Expo 2015 върви с пълна сила !

Готови ли сте за шоу? На 16, 17 и 18 септември на кариера „Балша“ ще се проведе специализирано изложение на машини и съоръжения за сградно, инфраструктурно и пътно строителство, добив на инертни материали и минна индустрия, организирано от фирмите Мечкуев Дизайн и БТП – Българска Транспортна Преса. Вижте как върви подготовката на демонстрационните площадки.

Кариера „Балша“ е близо до София, на лесно достъпно място. Ако желаете да видите нови машини и модели от водещи марки и дори да ги изпробвате лично, или пък просто да се позабавлявате сред колеги и приятели, заповядайте при нас – това е новото шоу за строителна техника!

StroMa Expo 2015 – Сожелиз България

Сожелиз България ЕООД е лизингово дружество собственост на Сосиете Женерал Експресбанк и част от Société Générale Group.

Сожелиз България финансира местни физически и юридически лица за закупуване при условията на финансов лизинг на фабрично нови машини и оборудване; транспортни средства – товарни, лекотоварни и леки автомобили, автобуси, ремаркета и полуремаркета; строителна и обслужваща техника.

Ако искате да научите повече за продуктите на Сожелиз България или да кандидатствате за лизинг на машини и оборудване, можете да посетите щанда на компанията на StroMa Expo 2015.

StroMa Expo 2015 – Медина-Мед ООД

Медина-Мед ООД
Фирмата е директен вносител на автомобилни гуми от концерните Michelin, Continental и Goodyear. На клиентите си Медина-Мед предлага пълната гама гуми: леки, товарни, индустриални, агро и др. През 1996 година дружеството започва производство на регенерирани гуми за автобуси и камиони с материали на Kraiburg – Германия. През 2002 г. започва регенериране на индустриални гуми за тежки автосамосвали, товарачни машини, автогрейдери и др. с размер на джантите от 24″ до 51″. От май 2006 г. в София работи новата сервизна и производствена база, която представлява комплекс, включващ модерен сервиз за гуми (леки, товарни, индустриални и агро) и цех за студен регенерат на гуми за автобуси и камиони.
През юни 2006 г. Медина-Мед внедри в производството си на регенерирани гуми за автобуси и камиони в Стара Загора технологията за студен регенерат на Michelin – Recamic. Предлаганите профили са аналогични с тези на новите гуми Michelin, а пробегът на регенерираните по тази технология гуми е съизмерим с пробега на новите гуми Michelin.
Фирмата разполага със собствени сервизни центрове в градовете Стара Загора, София, Пазарджик, Пловдив, Смолян, Казанлък, Бургас, Варна, Плевен и Русе. Централният склад се намира в Стара Загора, а доставката до сервизите на фирмата в страната се извършва със собствени автомобили.

StroMa Expo 2015 – Тайтън Машинъри България

На StroMa Expo Тайтън Машинъри България АД ще представи най-новите модели на водещия световен производител на земекопна и товарачна техника Case CE. Една от машините ще бъде 22-тонен верижен багер Case CX210C, окомплектован с пълен набор хидравлични линии за монтиране на разнообразен прикачен инвентар, всякакви удобства за оператора. Багерът показва последните новости в хидравличната система и двигателя за този клас машини. Новото поколение колесни багери от серия 8 на Case СЕ е представено чрез своя бестселър – 17-тонния WX148, с вградената суперчувствителна хидравлична система, състояща се от 3 помпи, като едната помпа е предназначена единствено за функцията въртене на купола. Това осигурява безпроблемно едновременно използване на няколко функции, което обуславя по-добър контрол над машината и висока производителност при копаене.

От своя страна верижният булдозер Case 2050 М е представител на най-новата серия от класа 25-тонни машини. Управлението на машината се извършва чрез многофункционални джойстици, чрез които се постига плавна работа и комфорт, иначе чужд за този тип машини. Ще бъде показан и комбиниран багер-товарач Case 580ST, окомплектован с изцяло новата телескопична багерна стрела, разработена и патентована от Case СЕ. Благодарение на нея се постига намаляване на експлоатационните разходи, лесна и бърза поддръжка, както и по-прецизна работа на оператора. Интерес се очаква да предизвика и челният минитоварач Case SV300.

StroMa Expo 2015 – Мегатрон ЕАД

Мегатрон е официалният представител на Doosan и Bobcat и ще има удоволствието да представи най-новото поколение машини Doosan – последен модел челен товарач DL420-5, колесен багер DX170W, верижни багери DX225LC-3 и DX300LC-5. Всички машини от пета серия са оборудвани стандартно с CoreTMS – телематична система, която позволява изпращане, получаване и съхраняване на информация чрез телекомуникационни устройства, както и много детайли, свързани с работата на машините – горивна ефективност, консумация, превантивна поддръжка, местоположение, кодове за грешки, както и дневни, седмични и месечни доклади. Ще бъдат представени и машини от компактната серия на производителя с марка Bobcat – колесни и верижни товарачи с различни прикачни работни устройства, както и компактни багери за комунална дейност.

Всички машини с марката Doosan и Bobcat стандартно за България са с 3 години пълна гаранция. Мегатрон разполага с отлично покритие на сервизни и търговски центрове в цялата страна, както и с мобилни сервизни групи, работещи с удължено работно време. Компанията има голям екип от обучени и сертифицирани сервизни специалисти. Мегатрон разполага с постоянна наличност на резервни части от първостепенна важност,
съответстващи на голямата популация сервизирани и поддържани машини в България. Всички бази в страната имат собствени складови помещения, спестявайки транспортни разходи на клиента. По време на изложението Мегатрон обещава атрактивни пакетни условия, а клиентите ще имат възможността да изпробват машините в работни условия.

StroMa Expo 2015 – Тотал България

Тотал България е един от многобройните филиали на френската компания Total Group, която заема едно от първите места в света за производството на нефт и газ. Новият иновационен продукт на Total – CONCEPT TP STAR, предлага революционни решения за всякакъв вид тежкотоварни машини и минно оборудване. Concept TP STAR е резултат от задълбочената развойна дейност на Total и постига две основни цели едновременно – отлично техническо представяне и опростена употреба. Concept TP STAR се състои от два продукта: STAR MAX FE 10W-30

и STAR TRANS 80W-110. Маслата от този клас са специално разработени, за да дадат универсално решение на всички нужди. Отговарят на международните стандарти и са одобрени от най-големите производители на тежкотоварна и минна техника. STAR MAX FE 10W-30 е изработено по уникална патентована формула за лесно адаптиране към всякакъв вид компоненти и поради това осигурява отлично представяне при двигатели, скоростни кутии и хидравлични системи едновременно. В същото време STAR TRANS 80W-110 може да бъде използвано в хипоидни оси, дискови диференциали с ограничено приплъзване и маслени спирачни системи.

 

StroMa Expo 2015 – Груев и синове

Груев и синове ООД
Тази семейна фирма с близо двадесетгодишна история, внася части, консумативи и аксесоари за товарни автомобили от седемте големи европейски марки, както и за ремаркета, автобуси и микробуси. Като представител и партньор на повече от двадесет производители и доставчици на качествени резервни части от Западна Европа, фирмата предлага гарнитури, водни помпи, филтри, накладки, съединители, спирачни дискове, шенкелни болтове, щанги, накрайници, всичко по окачването и за ауспуховата система.
На StroMa Expo фирмата ще представи предпазни вериги за гумите на челни товарачи, багери и тежки машини, използвани при добив на руди, скално-облицовъчни материали и обработка на скрап. Веригите са произведени от словенската фирма Veriga, на която Груев и синове е представител за България и са с изключително високо качество. Фирма Veriga произвежда също вериги за сняг за леки автомобили, SUV, микробуси, камиони, автобуси, мотокари, ATV, трактори, машини за дърводобив.

StroMa Expo 2015 – ЙОВ България

ЙОВ България
IOW Group е група от свързани компании с офиси в Полша, България, Литва и Чехия, покриващи територията на Източна Европа. ЙОВ България ООД покрива територията на Балканския регион: България, Румъния, Македония и Сърбия. Водещ партньор на фирмата е американският концерн Dana Spicer Off-highway Product Division, който след щателен одит е издал на ЙОВ България сертификат за Оторизиран продуктов и сервизен център.
Фирмата използва в инженеринговите си решения компоненти на партньорите си: Mann + Hummel (индустриални филтриращи системи), Brevini Riduttori и PIV – лидер в производството на планетарни, конусно/цилиндрични редуктори и аксиално/бутални хидростатични системи, Varvel – конусно/цилиндрични и червячни редуктори, Walvoil, Casappa – пропорционални разпределители и зъбни помпи, AKG – охладителни системи, Safim – спирачни системи, BFP – хидравлични компоненти, Centa – еластични съединители.
ЙОВ България ще участва на изложението със следните компоненти за пътно-строителни и земекопни машини:
– Centa – еластични съединители с различни приложения – индустриални, морски, железопътни и производство на зелена енергия;
– DANA Spicer off-highway (Clark-Hurth) – двигателни мостове, трансмисии, резервни части за минни и индустриални машини;
– Mann+Hummel  – системи за филтриране: горивни, маслени, въздушни, сепараторни елементи.

StroMa Expo 2015 – Wielton

Wielton
Wielton e един от петте най-големи производители на полуремаркета, ремаркета, надстройки на камиони и селскостопански превозни средства в Европа. Продуктовата гама включва 60 различни модели ремаркета и полуремаркета: стандартни, триосни бордови полуремаркета, мега полуремаркета, фургонни полуремаркета, хладилни полуремаркета, самосвални полуремаркета с алуминиеви или стоманени надстройки, полуремаркета с подвижен под, контейнеровози от 20’ до 45’, надстройки и ремаркета за високообемни композиции, полуремаркета за превозване на машини, самосвални надстройки.
В централата на компанията във Виелун, Южна Полша, за дружеството работят около 1200 служители, които генерират годишен оборот около 150 милиона eвро.
На StroMa Expo Wielton ще представи следните самосвални полуремаркета:
– Самосвално полуремарке с полукръгъл коничен кош с обем 26 куб. м, кош от стомана Hardox, повдигаема първа ос с автоматичен цикъл на работа, ниска собствена маса. Тези модели се предлагат с обеми 26, 28, 30 и 33 куб. м;
– Самосвално полуремарке с правоъгълно сечение на коша с обем 25 куб. м. Кошът е алуминиев със свързващи ъгли между пода и стените, допълнителна облицовка на стените на задните 4 м, вибратор на коша, повдигаема ос с автоматичен цикъл на работа.