StroMa Expo 2015 – изложение с демонстрации на строителна техника от водещи световни марки

На 16, 17 и 18 септември ще се проведе демонстрационното изложение за сградостроителна, пътно-строителна, подемна, кариерна и минна техника StroMa Expo 2015. Мястото е кариера Балша, съвсем близо до София. Участие ще вземат световни марки строителни машини.

Сред машините, демонстрирани в работни условия, ще видите техника от марките Caterpillar, Hitachi, Case, Dynapac, Bobcat, Doosan, XCMG, LiuGong, Shantui и др. Машините ще бъдат не само показани в действие от професионални оператори, но и заинтересуваните посетители ще могат също да изпробват желаната от тях машина на специално подготвените демонстрационни зони.

Готови ли сте за шоу? Очакваме ви на 16, 17 и 18 септември на кариера Балша край София!

За първи път у нас – специализирано изложение за строителни машини StroMa Expo

Запомнете тези дати – 16, 17 и 18 Септември! Кариера „Балша“ е близо до София, на лесно достъпно място. Ако желаете да видите нови машини и модели от водещи марки и дори да ги изпробвате лично, или пък просто да се позабавлявате сред колеги и приятели, заповядайте при нас – това е новото шоу за строителна техника! Спектърът на представяните продукти и услуги се предвижда да бъде много широк – земекопна, пътно-строителна, пътно-ремонтна, товарачна, трошачна, пресевна, подемна и транспортна техника, резервни части, консумативи, телематика и телекомуникации, лизинг и други услуги. Своето място тук имат и всички видове самосвали, но все пак излагането на конкретните експонати ще зависи от самите изложители. И нещо много важно – достъпът до StroMa Expo ще бъде безплатен за професионалисти след съответна регистрация – предварително на www.stromaexpo.bg в раздел РЕГИСТРАЦИЯ

Специализирано BG изложение за строителни машини StroMa Expo

Имаме новина. Добра новина. Подготвя се провеждането на специализирано изложение на машини и съоръжения за сградно, инфраструктурно и пътно строителство, добив на инертни материали и минна индустрия, организирано от фирмите Мечкуев Дизайн и БТП – Българска Транспортна Преса. Мястото е кариера „Балша” край София, а датите – 16, 17 и 18 септември.
StroMa Expo цели да събере на едно място тези, които предлагат специализирана техника в областта на строителството, добива на инертни материали и минната индустрия, продукти и услуги, свързани с нея, както и онези, които са потребители на такава техника и услуги. Идеята е изложението да се проведе на открито, което дава възможност за излагане на повече експонати, отколкото в палата или панаирно градче. Изложението на кариера предлага отлични условия специализираните машини да се видят не само като стационарни експонати, но и в действие с демонстрации в реални работни условия, в т.ч. да се изпробват от клиенти.
Стана ли ви интересно? Чувствайте се поканени! Не се колебайте да ни се обадите за повече подробности!