StroMa Expo 2017 – начало на шоуто

На кариерата „Балша“ край София стартира третото издание на StroMa Expo. Изложението на открито, което ще продължи до 15 септември (петък), предлага отлични условия специализираните машини да се видят в действие с демонстрации в реални работни условия.

StroMa Expo 2017 бе открито от Борислав Брайков от Камарата на строителите в България, Борислав Тодоров, председател на Асоциацията на търговците на едра строителнса техника и Трайко Младенов, кмет на Костинброд. Събитието за трети път събира на едно място тези, които предлагат специализирана техника в областта на строителството, добива на инертни материали и минната индустрия, продукти и услуги, свързани с нея, както и онези, които са потребители на такава техника и услуги.

Строителни предприемачи с интерес следят действията на професионалните оператори, посетители също могат да изпробват желаната от тях машина на специално подготвените демонстрационни зони.
Спектърът на представяните продукти и услуги е широк – земекопна, пътно-строителна, пътно-ремонтна, товарачна, подемна, трошачна и транспортна техника, резервни части, консумативи, лизинг и други подобни.

В действие влизат верижни и колесни багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдер, мобилни трошачки, валяци, самосвали и друга специализирана техника.

Сред машините, демонстрирани в работни условия, може да се види техника от марките Caterpillar, Komatsu, Volvo CE, Hitachi, Liebherr, Hyundai, Kleemann, Hamm, XCMG, Shantui и много други. Може да се види също транспортна техника от Ford Trucks и Wielton.
И нещо много важно – достъпът до StroMa Expo е безплатен за професионалисти. Заповядайте!

StroMa Expo 2017 – Тотал България

отал България е един от многобройните филиали на френската компания Total Group, която заема едно от първите места в света за производството на нефт и газ. Новият иновационен продукт на Total – CONCEPT TP STAR, предлага революционни решения за всякакъв вид тежкотоварни машини и минно оборудване. Concept TP STAR е резултат от задълбочената развойна дейност на Total и постига две основни цели едновременно – отлично техническо представяне и опростена употреба.

StroMa Expo 2017 – ССАБ България

SSAB ще участва на минното изложение StroMa Expo 2017, като промотира своята партньорска мрежа за услуги Hardox Wear Parts. Това е международна верига от производители на резервни износоустойчиви части от Hardox, които са сертифицирани от SSAB. Чрез своята мрежа за дистрибуция SSAB може да достави на крайните производители всякакъв вид изделия от Hardox и други износоустойчиви продукти и услуги с добавена стойност.

StroMa Expo 2017 – Сожелиз България

Сожелиз България ЕООД е лизингово дружество собственост на Сосиете Женерал Експресбанк и част от Société Générale Group.

Сожелиз България финансира местни физически и юридически лица за закупуване при условията на финансов лизинг на фабрично нови машини и оборудване; транспортни средства – товарни, лекотоварни и леки автомобили, автобуси, ремаркета и полуремаркета; строителна и обслужваща техника.

Ако искате да научите повече за продуктите на Сожелиз България или да кандидатствате за лизинг на машини и оборудване, можете да посетите щанда на компанията на StroMa Expo 2017.

StroMa Expo 2017 – Санрок

Резервни части и консумативи за минно-кариерни машини, съоръжения и оборудване
SanRock е представител на водещи фирми, производители на инструменти,резервни части, оборудване и консумативи за минната, проучвателната и сондажната промишленост.Предлагаме пълната гама продукти за Вашите строителни, пътностроителни и минни машини и оборудване.

StroMa Expo 2017 – Линсер Индустри Сервис България

Оборудване, резервни части и консумативи за земекопна, пътно-строителна, кариерна и минна техника.
Linser Industry Service GmbH е немски производител на резервни части и оборудване LIS за строителна техника, основана през 1992 г. фирмата е известна като популярен доставчик на всички компоненти за верижни ходови части, като релсови вериги, ролки, зъбни колела, лениви и тракове за вериги, включително и цяла ходова част за верижна строителна механизация. Линсер Индустри Сервис България ЕООД е български филиал на немската компания, създаден през март тази година.
​Основната продуктова гама включва ходови части и компоненти за тях, гумени вериги за багери, земекопни инструменти, зъби за кофи, и цели кофи за багери. Освен това продуктовата палитра включва и резервни части за двигатели, хидравлика, шасита и т.п., предназначени за багери, булдозери, мини багери и друга компактна строителна техника.
​В момента българският клон е в процес на подготовка на склад за резервни части в Пловдив, където ще се поддържат наличности на най-търсените продукти. Ще има възможност и за бързи доставки на резервни части по поръчка от Германия.

StroMa Expo 2017 – КАСТ Инженеринг

GPS-системи за контрол на горивото и управление на машини и автопаркове.
“КАСТ Инженеринг” ЕООД е динамично развиваща се компания, осигуряваща гъвкави инженерни решения, ефективни, надеждни и сигурни продукти и платформи, базирани на GSM/GPRS преносна среда.
Фирмата интегрира последно поколение GPS/GSM/GPRS модули с различно приложение.Грешката при отчитане на дизеловото гориво не надвишава 1%. Сървърите на КАСТ Инженеринг ЕООД предлагат позициониране в реално време 24 часа в денонощието / 365 дни в годината.

StroMa Expo 2017 – Интербулит Екип

Инсталации за измиване на гуми и шасита на товарни автомобили и строителна техника. Комплексно автосервизно, автомиячно, автобояджийско и автотенекеджийско оборудване за всички типове превозни средства.

StroMa Expo 2017 – Енергия Марваков

Фирмата е официален представител и сервиз на немските двигатели Hatz Diesel и италианската фирма BiMotor, която е един от най-големите дистрибутори и сервиз на FPT /IVECO. Дружеството представя и висококачествените немски масла Rowe.
На щанда посетителите ще могат да се запознаят също с новостите в гамата на водещия италиански производител за компоненти и системи за електро инсталации SCAME. Ще бъдат представени гамите от взривозащитено оборудване, индустриални щепсели и контакти, мобилни и стационарни табла за апаратура и контакти със защита IP 66, както и серия ключове и контакти с IP 66.

StroMa Expo 2017 – Аутомотив Текнолъджи Солушън

Решения и агрегати от ZF и части за тях: трансмисии, кормилни системи, оси комплект, модули и компоненти за тях, масла, филтри, консумативи и много други.
ZF произвежда агрегати и резервни части за широка гама от превозни средства: строителни и селскостопански машини, камиони, автобуси, леки и лекотоварни автомобили, воден транспорт, ветрогенератори и много други. За гореизброените продукти основно място в гамата заемат маслата на ZF, които са съобразени със спецификата на всеки един агрегат с цел подобряване работата, по-дълъг пробег и по-дълъг живот на всеки един компонент в тях.
Част от производителите на строителни и селскостопански машини, които монтират разработени и произведени от ZF агрегати са: CNH, Doosan, Hitachi, Hyundai, John Deere, Liebherr, Astra, Terex, New Holland, Case, Komatsu, Volvo и FAUN.